Monday, April 6, 2009

svineroulade

Som et oprør mod helsediskursen kommer her en opskrift på Svinerouladen!

1. Der købes en masse bacon og hakketsvinekød.

2. På et stykke sølvpapir flettes et gitter af bacon. Normalt vil det være 5x5, men en enkelt gang lykkedes det undertegnet at lave et 6x5 gitter.

3. Herefter æltes det hakkede svinekød med rigelig mængder af krydderier. Hvorefter det smøres ud ovenpå bacon gitteret.
4. Ovenpå det hakkede svinekød smøres nu en barbeque sauce (vi lavede en af tomat puré, honning, krydderier og olie).
5. Inden rouladen skal rulles, mangler der dog en vigtig ting. I midten af svinerouladen skal nemlig tilføres en tilpas mængde af stegt bacon.
6. Nu er det tid til at rulle rouladen og efterfølgende smøre den med barbeque sauce.
7. Efter gode 40 minutter i ovnen ved de 180-200 grader er det tid til at nyde Svinerouladen. Velbekommen. PS: Det anbefales, at svinerouladen suppleres med guldølssovs.

No comments:

Post a Comment